Amir Ajdinovic
Amir Ajdinovic har en BA i filosofi fra Universitetet i Bergen. Han kom til Norge som flyktning fra Bosnia i 1993, og har arbeidet med film siden 2001. Han jobber som regissør, fotograf, klipper og komponist. «The Universe is My Selfie» er hans første helaftens dokumentarfilm.
Christoffer Møgster (f. 1992) er utdannet i filmproduksjon ved Norges Kreative Fagskole i Bergen. Han har siden den gang jobbet som blant annet klipper, regissør og colorist i flere produksjonsselskaper, og i 2020 bestemte seg for å starte sitt eget selskap, MOX Media. De siste årene har han befestet sin posisjon som en av landets fremste colorister, blant annet gjennom Aldeles-produksjonene «Bergen – i all beskjedenhet» og TV-serien «Gift! Ekteskapet usensurert», i tillegg til NRK-seriene «Rykter» og "Fiskerne". I 2023 fikk Christoffer støtte gjennom NFIs talentutviklingsordning Neo for å utvikle dokumentaren «Blåmann». Dette er Christoffers debut som regissør i langfilm-formatet, og Aldeles er stolte produsenter.
Siri Bråtveit
Siri Bråtveit er fødd og oppvaksen i Suldal, og er utdanna litteraturvitar og filmskapar. Våren 2019 fullførte ho master i film ved Akademin Valand i Gøteborg og vart tildelt statens arbeidsstipendstipend til yngre og nyetablerte filmkunstnarar.
Som filmskapar er Siri interessert i å utforska hybride og sjangeroverskridande uttrykksformer, og fleire av filmane hennar har blitt vist på ei rekkje filmfestivalar og kunstutstillingar. Hennar førre film, Clawstalk (2019), vart vist på Statens Høstutstilling 2019 og vart der tildelt Den Franske Pris. I tillegg vart filmen vist under Bergen Internasjonale Filmfestival 2019 og Gøteborg Internasjonale Filmfestival 2020.
Kieran Kolle er halvt irsk, halvt norsk, og vaks opp ved ein fjord på Vestlandet. Han er nå busett i Bergen der han jobbar som regissør, fotograf og klippar. Kieran har vore fotograf på ei lang rekke dokumentarfilmar, og fekk sin debut som regissør i 2016 med «Utgått på dato». Hans andre film, «Vinden snur» (2020), følgde tre rusbrukarar og deira kamp for ei ny norsk rusreform.
Anne Tveit Knutsen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen. I sitt arbeid fokuserer hun på mennesker i ulike livssituasjoner, og hun brenner for at alle, uansett ressurser, livssituasjon og posisjoner, skal bli møtt med samme respekt i samfunnet. Anne ønsker å få frem en sanselighet og følsomhet, gi rom for det ordløse og insistere på et annet blikk enn det som er samfunnsmessig rådende.
Siden 2012 har hun arbeidet med serien Am I too loud, og den første videoen i denne serien mottok i 2013 juryens spesialpris ved den nordisk/russisk portrettutstillingen PORTRÆT NU. En annen video i serien, Til Far, ble innkjøpt til KODE i 2016. Hennes siste film «Tvillingsong» er produsert gjennom Aldeles. Her møter vi tvillingene Eli og Toril som lever med en utviklingshemming. Toril er alvorlig syk, og filmen skildrer deres unike forhold og den siste tiden de har sammen.
Simone Hooymans er født I Nederland, men har de senere årene bodd og arbeidet i Ålvik på Vestlandet. Hun er utdannet fra kunstakademiet i Arnhem og har en master fra kunstakademiet Breda i Nederland. Simone har deltatt ved flere internasjonale gruppeutstillinger og filmene hennes har blitt vist på en rekke nasjonale og internasjonale filmfestivaler. Hun har mottatt hederlig omtale ved Kortfilmfestivalen i Grimstad, og vært representert på Vestlandsutstillingen og Statens Høstutstilling. Verkene hennes er innkjøpt til samlinger i Nederland, Storbritannia og Norge.
Hooymans animasjoner består av håndtegnede tegninger kombinert med 3D datateknologi. Animasjonsfilmen «RAS» er produsert av Aldeles ved Turid Rogne, og Simones nye film «Det uendelige teppet» er nå under utvikling i selskapet.
Sylvelin Måkestad
Sylvelin Måkestad har vakse opp i Bergen, men bur i Stockholm der ho jobbar som regissør og manusforfattar. Ho har studert dokumentarfilm ved Stockholms Dramatiska Högskola og har regissert fleire kortfilmer og dokumentarar, blant anna «Jeg ser deg» som vann Gullfluga for beste dokumentar på Den Norske Dokumentarfestivalen i 2015 og kortfilmen «Elveleie» (2020), produsert av Aldeles AS.
Ane Hjort Guttu er billedkunstner bosatt i Oslo. Hun arbeider innenfor en rekke ulike medier, men har i de siste årene hovedsakelig konsentrert seg om film- og videoverk som spenner fra undersøkende dokumentarfilm til poetisk fiksjon. Arbeidene hennes tar for seg forholdet mellom frihet og makt, økonomi og offentlig rom, sosial endring og enkeltpersoners handlingsrom. Hun er også aktiv som kurator og skribent, og er professor ved Kunsthøyskolen i Oslo, avd. Kunstakademiet.
Ane Hjort Guttu har samarbeidet med Aldeles og produsent Elisabeth Kleppe om filmene «Tiden går», «The Lost Dreams Of Naoki Hayakawa», «Manifest» og «Voice»
Filmene er blitt vist på en rekke filmfestivaler og kunstinstitusjoner, inkludert MoMA´s Doc Fortnight; Kunstverein München, Beursschouwburg, Brussels; Palm Springs Film Festival; Kasseler Dokfest; Docpoint Helsinki; Göteborg internationale filmfestival; International Film Festival Rotterdam (2016); CPH:DOX, København, Nordisk Panorama, Malmö, Tate Liverpool og Haus der Kulturen der Welt, Berlin.
Hildegunn Wærness har bakgrunn som journalist og fotograf.
Hun debuterte som filmskaper med dokumentaren «Folket og Presidenten – et portrett av den Bolivarianske Revolusjonen». Senere har hun blant annet skapt TV2-suksessen Fjorden Cowboys, utviklet og regissert dokumentaren Supernerd, og hatt regi på National Geographic-serien Vinterveiens Helter og dokumentarserien RAS for TV Norge. Hildegunn har også regissert en rekke musikkvideoer og jobber med merkevarebygging for artister.
Frode Fimland er utdannet fra medielinja på Høgskulen i Volda, og har jobbet med film og tv-produksjon i Bergen siden 1986, både som regissør, fotograf og produsent. Han står bak en lang rekke dokumentarfilmer, men er mest kjent for filmene «Søsken til evig tid» og «Søsken til evig tid – Amerikareisa» som gjorde stor suksess på kino, tv og filmfestivaler. Frode har regissert kinofilmen «Bergen – i all beskjedenhet» i Aldeles, men driver også sitt eget produksjonsselskap FimFilm.