Kortfilmen OMPLASSERING i konkurranse i Grimstad

Kortfilmen «Omplassering» med manus og regi av Robin Jensen, produsert av Aldeles AS er med i konkurranseprogrammet under Den Norske Kortfilmfestivalen 2015 i Grimstad 11.-14.juni. Stor stas å bli valt ut blant så mange bidrag til årets festival!

«Omplassering» er ei sci-fi kjærleikshistorie fra ei nær framtid der overbefolkning av jorda krever nye tiltak. Filmen leikar med ideen om kontrollert reinkarnasjon og handlar om å viljen til å ofre seg av kjærleik. Helge Jordal, Stian Isaksen og Susann Bugge Kambestad har dei sentrale rollene. Filmen er spelt inn i Bergen.

Strandscene02_OmplasseringJordal01_Omplassering

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s