NFI gir produksjonstilskot til Predikanten

Norsk Filminstitutt ved dokumentarfilmkonsulent Maria Fuglevaag Warsinska-Varsi har løyvd kr. 475.000,- i produksjonstilskot til dokumentarfilmen vår ”Predikanten” 7. november 2011. Her er grunngjevinga til konsulenten:

Predikanten er en nær, personlig og vakker filmatisk skildring av en tid og en generasjon. Med stilsikkert direkte formgrep gir filmen innsikt i tradisjonell norsk folkelig kultur og protestantisk trosliv. Dette er historien om frelse, gudstro, kall og visjoner, men også om kjærlighet, forsakelser, fravær og savn. Prosjektet fremmer også en talentfull regissør, sier dokumentarfilmkonsulent Maria Fuglevaag Warsinska-Varsi.    

I produksjon 2011-2012.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s